Το Kung Fury είναι μια ταινία μικρού μήκους, διάρκειας 30 λεπτών, που αποτελεί έναν φόρο τιμής του σκηνοθέτη David Sandberg στη δεκαετία του ’80!

Ο πρωταγωνιστής (Kung Fury) είναι ντετέκτιβ στο Μαϊάμι και ταυτόχρονα ένας μετρ των πολεμικών τεχνών. Ταξιδεύει στο χρόνο από τα 80s που βρίσκεται, στην εποχή του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, με σκοπό να βρει και να σκοτώσει τον Αδόλφο Χίτλερ (γνωστό και ως Kung Fuhrer), παίρνοντας εκδίκηση από τον ηγέτη των Ναζί. Ένα λάθος όμως στην χρονομηχανή, θα τον στείλει ακόμα πιο πίσω χρονικά και συγκεκριμένα στην εποχή των Βίκινγκ!

Το φιλμ χρηματοδοτήθηκε με τη μέθοδο του crowdfunding (συγκεκριμένα στο kickstarter) στις αρχές του 2014, ξεπερνώντας τα 600.000 δολάρια σε δωρεές. Μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που έγινε διαθέσιμο, το παρακολούθησαν εκατομμύρια χρήστες κάνοντάς το «viral».

Στην παραγωγή της ιδιαίτερης αυτής ταινίας μικρού μήκους βρίσκεται η εταιρία Laser Unicorns ενώ περισσότερες πληροφορίες για αυτήν θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα.

 

Δείτε το δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;