Μία νεαρή κοπέλα με μυστηριώδεις δυνάμεις, θα χρειαστεί συμμάχους για να μεταφερθεί στη πλησιέστερη υπόγεια βάση των Rebels.

Η εταιρία παραγωγής πίσω από το φιλμάκι είναι η whitelist, εταιρία παραγωγής διαφημιστικών σποτ στο Los Angeles. Αυτό σημαίνει πως μέσα σε μόλις 7 λεπτά θα δεις μία άκρως αφηγηματική κινηματογράφηση, ένα φιλμ με αρκετό CGI (από εναέριες μονομαχίες με X-Wings, μέχρι και μάχη εναντίον Sandtroopers), φωτισμό επιπέδου ταινιών Hollywood, τοπία που θυμίζουν το τελευταίο εγχείρημα του JJ Abrams και δυνατή ρυθμική μουσική με την κατάλληλη αυξομείωση έντασης και συναισθημάτων.

Στη τελική, το  Kara προσφέρει μία ακόμα «τζούρα» από τον κόσμο του Star Wars και μάλιστα θυμίζει περισσότερο σε διαφημιστικό σποτάκι spinoff ταινίας, παρά σε fan-made short film.

Δείτε το δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;