Παρακάτω θα βρείτε τις σημαντικότερες νέες ταινίες που προβάλλονται στους κινηματογράφους την προσεχή εβδομάδα:

 
Υπόθεση Ταινίας:

Χιλιάδες χρόνια μετά την καταστροφή του πολιτισμού απο ένα κατακλυσμικό γεγονός, η ανθρωπότητα προσαρμόστηκε και εξελίχθηκε ένας νέος τρόπος ζωής. Γιγάντιες κινούμενες πόλεις με τεράστιες μηχανές και τροχούς, καταναλώνουν τους πόρους άλλων μικρότερων πόλεων. Ο Tom Natsworthy, που κατάγεται απο ένα χαμηλό στρώμα της σπουδαίας κινούμενης πόλης του steampunk Λονδίνου, βρίσκει τον εαυτό του να παλεύει για την επιβίωση, ύστερα απο την συνάντηση του με την επικίνδυνη φυγά Hester Shaw. Δυο άνθρωποι εντελώς αντίθετοι, που τα μονοπάτια τους δεν θα έπρεπε να είχαν διασταυρωθεί, δημιουργούν μια αταίριαστη συμμαχία που θα αλλάξει την πορεία του μέλλοντος.

 
Υπόθεση Ταινίας:

Η αληθινή ιστορία ενός Άγγλου μποξέρ, που ήταν φυλακισμένος σε μια από τις πιο διαβόητες φυλακές της Ταϊλάνδης καθώς παλεύει στα τουρνουά Muay Thai για να κερδίσει την ελευθερία του.

 
Υπόθεση Ταινίας:

Μια τετραμελής οικογένεια που ζει από εποχιακές δουλειές και με το να επιδίδεται σε μικροκλοπές καταστημάτων, βρίσκει στο δρόμο ένα κορίτσι το οποίο «υιοθετεί». Καθώς η ιστορία εκτυλίσσεται, η ασυνήθιστη σχέση μεταξύ των μελών αυτής της οικογένειας αποκαλύπτεται και έρχεται να μας γεμίσει ερωτήματα και να μας κάνει να αναθεωρήσουμε όσα πιστεύουμε -όσα η κοινωνία μας πιστεύει- σχετικά με το θεσμό της οικογένειας.

 
Υπόθεση Ταινίας:

Ο Γκρίντς είναι ένας πολίτης της χαρούμενης και γελαστής Χούβιλ, που δεν μοιάζει όμως με κανέναν.

Εκείνος είναι μόνιμα γκρινίαρης, και ζει μόνος του σε μια σπηλιά με τον σκύλο του Μαξ. Ένα πράγμα απεχθάνεται περισσότερο από όλα. Τα γέλια, τις χαρές και τις γιορτές που προέρχονται από τα Χριστούγεννα. Αυτή τη φορά, οι Χού ανακοίνωσαν πως θα τα γιορτάσουν 3 φορές πιο χαρούμενα και γελαστά και αυτό είναι κάτι που ο Γκρίντς δεν θα το ανεχτεί. Μαζί με τον Μαξ, θα κάνουν τα πάντα ώστε να κλέψουν τα Χριστούγεννα και κανείς να μην τα γιορτάσει.

 
Υπόθεση Ταινίας:

Η ταινία παρακολουθεί την άνοδο και την πτώση του χαρισματικού Γερουσιαστή Hart, που το 1988 είχε κερδίσει τις εντυπώσεις ανάμεσα στους νεαρούς ψηφοφόρους και είχε θεωρηθεί ο αδιαμφισβήτητος υποψήφιος των Δημοκρατικών,όταν η καμπάνια του πέρασε σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας της αποκάλυψης ότι είχε εξωσυζυγική σχέση. Καθώς ο κίτρινος τύπος άρχισε να αλλοιώνει την πολιτική δημοσιογραφία για πρώτη φορά, ο Γερουσιαστής Hart υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα. Τα γεγονότα εκείνης της περιόδου άφησαν το σημάδι τους στην αμερικανική και διεθνή πολιτική σκηνή.

 

Βρες την ταινία που σου ταιριάζει, σήκω από τον καναπέ και σπεύσε στο κοντινότερο σινεμά. Γιατί όπως είδες παραπάνω, επιλογές υπάρχουν πολλές! So... Πάμε Σινεμά Σήμερα