Ελληνικός Τίτλος: Ξενοδοχείο Τεράτων 2

Ετος Πρώτης Προβολής: 2015

Είδος Ταινίας:

Ο Δράκουλας ανησυχεί για το αξιολάτρευτο εγγονάκι του, τον Ντενίσεβιτς, που δεν δείχνει ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης. Έτσι, ενώ η Μέιβις αποφασίζει να εξετάσει το ενδεχόμενο μιας πιο φυσιολογικής ανατροφής του γιου της στον κόσμο των ανθρώπων, ο Δρακουλοπαππούς αποφασίζει να του ξυπνήσει το τερατάκι μέσα του.

TI EΧΟΥΜΕ ΕΔΩ

Έχουμε το sequel της προηγούμενης ταινίας, που  προσπαθεί να μας δείξει πως οι ανησυχίες που έχουμε όλοι όταν πρόκειται για τα παιδιά μας ή τα εγγόνια μας, δεν διαφέρουν πολύ είτε είσαι άνθρωπος ή «τέρας». Κρατώντας ένα επίπεδο, όχι πολύ καλό στα αστεία και με μια πορεία αρκετά προβλέψιμη, η ώρα περνάει με λίγο χασμουρητό και λίγη παραπάνω αδιαφορία από ότι στην πρώτη ταινία. Βέβαια δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην μεγάλη επιμονή του παππού Dracula και στην πίστη που είχε μέσα του για τον εγγονό του. Έχει σταθεί στην διαφορετικότητα και στο πως όταν υπάρχει το σωστό κίνητρο, βγάζεις ότι έχεις από μέσα σου. Αρκεί να σε «δαγκώσουν» στο σωστό σημείο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Από τον σκηνοθέτη Genndy Tartakovsky, τον Adam Sandler στην φωνή του Dracula, την Selena Gomez στην θέση της Mavis και τον Andy Samberg στο ρόλο του Jonathan, η ομάδα του ξενοδοχείου παραμένει η ίδια με μια  και μόνο εξαίρεση. Πίσω από την επιβλητική παρουσία του προπάππου- Vlad, η φωνή ανήκει στον Mel Brooks. Επιπλεόν, όσον αφορά τη μουσική, αυτή είναι σε αρκετά σημεία πραγματικά εύστοχη.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ

Γιατί έχεις δει την πρώτη ταινία και ψήθηκες να δεις τι θα γίνει στη συνέχεια. Γιατί έμεινες ευχαριστημένος από την πρώτη ταινία, και λες, εε θα το έχουν κρατήσει στο ίδιο επίπεδο αλλά μπα! Γιατί είσαι σε φάση τύπου θέλω να ξεκινήσω να βλέπω θρίλερ, και ξεκινάς όσο πιο ανώδυνα μπορείς για να πάρεις το «βάπτισμα πυρός».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Hotel Transylvania 2
ΣΕΝΑΡΙΟ4
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ5
ΜΟΥΣΙΚΗ3.5
ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ4
4.1Score
Βαθμολογια Αναγνωστων: (1 Ψηφος)
7.0

POSTER

Poster

TRAILER

 Hotel Transylvania 2
(2015) on IMDb

Ποιος το εγραψε

Μαρία Ιωάννου

Μια συνήθεια είχα απο μικρή να βλέπω κάθε ταινία που παίζει στη T.V Τότε βλέπεις δεν είχαμε ούτε internet ούτε dvd. Και μόλις τις ξεκίνησα δε σταμάτησα στιγμή. Φίλοι μου γίνανε πολλοί και σκηνοθέτες και ηθοποιοί Tim Burton /Johny Depp/Gay Ritsie και αυτοί είναι μόνο η αρχή. Και επειδή αν αρχίσω να σας τα λέω δεν μου φτάνει ένα χαρτί Μπείτε στον Filmakia τα έχω γράψει όλα εκεί!

Σχετικες Αναρτησεις