Ελληνικός Τίτλος: He's Out There

Ετος Πρώτης Προβολής: 2018

Είδος Ταινίας:

Σε διακοπές σε μια απομακρυσμένη λίμνη, η μητέρα και οι δύο νέες κόρες της πρέπει να αγωνιστούν για να επιβιώσουν αφού πέσουν σε έναν τρομακτικό και περίεργο εφιάλτη που έχει συλλάβει ένας ψυχοπαθής.

TI EΧΟΥΜΕ ΕΔΩ

Μια ακόμα ταινία τρόμου που δεν ξεφεύγει απ’ τα καθιερωμένα, γεμάτη με τις κλασικές κοινότυπες σκηνές και την γενική ιδέα. Αρχικά το σενάριο της ταινίας παρουσιάστηκε το 2014 στην Blood List, η οποία φιλοξενεί τα πιο σκοτεινά και αδημοσίευτα σενάρια, με τ’ όνομα «Scarecrow».

Η ταινία δεν χάνει τον καιρό της με περιττά σκηνικά, βάζοντας μας κατευθείαν στο κλίμα και χαρίζοντας μας πάρα πολλή αγωνία. Το συναίσθημα αυτό κυριαρχεί στα ¾ της ταινίας, όμως δεν λείπουν και τα σεναριακά λάθη που χαλάνε την ατμόσφαιρα. Έχουν επικεντρωθεί στο σασπένς και στις καταστάσεις επιβίωσης, όμως αυτό είναι που έσωσε την ταινία.

Όμως το λάθος δεν αργεί να γίνει και έτσι μας χαλάν την αισθητική. Η αναμέτρηση τοποθετήθηκε σε λάθος χρονικό σημείο, δείχνοντας μας έτσι πως οι υπεύθυνοι στερούνται φαντασίας και σωστής μεταχείρισης του σεναρίου, με αποτέλεσμα να βουλιάξει το εγχείρημα τους. Αφήνοντας υπονοούμενα για την συνέχεια της ταινίας, ας ελπίσουμε πως θα μας λυπηθούν και δεν θα το επαναλάβουν.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Την πρώτη του προσπάθεια κάνει στην σκηνοθεσία ο Quinn Lasher, στηρίζοντας την πρώτη προσπάθεια του Mike Scannell στη συγγραφή σεναρίου. Επειδή είναι η πρώτη τους φορά θα τους δικαιολογήσω ως ένα σημείο, λέγοντας πως θα μπορούσαν να κάνουν και κάτι παραπάνω. Ελπίζω στις επόμενες προσπάθειές τους να αλλάξουν πορεία, προσφέροντας μας κάτι διαφορετικό και δυνατότερο.

Η Αυστραλέζα Yvonne Strahovski (Laura), έχει το μεγαλύτερο κομμάτι ερμηνείας στην ταινία και οφείλω να ομολογήσω πως δεν μας απογοήτευσε καθόλου. Έκανε ότι θα έκανε κάθε μητέρα στην θέση της και μας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον. Πολλή καλή και η ερμηνεία των μικρών κοριτσιών που είναι στ’ αλήθεια αδερφούλες, Anna Pniowsky (Kayla) και Abigail Pniowsky (Maddie). Πίσω από την αποκρουστική μάσκα κρύβεται ο Ryan McDonald, που και αυτός έκανε ότι μπορούσε να μας κρατήσει σε μια ανατριχιαστική διάθεση και εν μέρη τα κατάφερε.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ

Γιατί σου αρέσουν οι ταινίες τρόμου, γιατί για έναν περίεργο λόγο σου αρέσουν τα κοινότυπα σενάρια με μασκοφόρους δολοφόνους. Γιατί έχεις εξαντλήσει όλες τις ταινίες του είδους και είναι η μοναδική που σου έμεινε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

He's Out There
ΣΕΝΑΡΙΟ2
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ5
ΜΟΥΣΙΚΗ4.5
ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ6
4.4Score
Βαθμολογια Αναγνωστων: (4 Votes)
4.5

POSTER

Poster

TRAILER

 He's Out There
(2018) on IMDb

Ποιος το εγραψε

Μαρία Ιωάννου

Μια συνήθεια είχα απο μικρή να βλέπω κάθε ταινία που παίζει στη T.V Τότε βλέπεις δεν είχαμε ούτε internet ούτε dvd. Και μόλις τις ξεκίνησα δε σταμάτησα στιγμή. Φίλοι μου γίνανε πολλοί και σκηνοθέτες και ηθοποιοί Tim Burton /Johny Depp/Gay Ritsie και αυτοί είναι μόνο η αρχή. Και επειδή αν αρχίσω να σας τα λέω δεν μου φτάνει ένα χαρτί Μπείτε στον Filmakia τα έχω γράψει όλα εκεί!

Σχετικες Αναρτησεις