Κάτι που συζητιόταν εδώ και πολύ καιρό, έγινε πραγματικότητα, καθότι Disney, Fox και Marvel, έχουν πλέον μια μεγάλης σημασίας συμφωνία που ξεπερνάει τα 52.4 δις δολάρια (σε μετοχικό κεφάλαιο), την ώρα που οι ήρωες οι οποίοι λείπουν στην τελευταία είναι πλέον έτοιμοι να προστεθούν (κινηματογραφικά) και επίσημα.

Η 21th Century Fox έχει υπό τον κινηματογραφικό της έλεγχο μερικούς ήρωες της Marvel (X-Men, Deadpool & Fantastic Four), τον κινηματογραφικό κόσμο του Avatar και πλέον υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις που θα δούμε μέσα στους επόμενους μήνες πως θα τους διαχειριστεί η Disney. Εκτός από αυτά θα έχει στον έλεγχό της κανάλια όπως τα Hulu, National Geographic, FX με τηλεοπτικές επιτυχίες όπως τα The Americans, This Is Us, Modern Family, The Simpsons κα.

Όπως γίνεται σχεδόν σε όλα τα μεγάλα γεγονότα, η συγκεκριμένη πώληση είχε γίνει… προφητεία σε επεισόδιο των Simpsons του 1998!

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;

Σχετικες Αναρτησεις