Ένας εξοργισμένος όχλος ανθρώπων οδηγείται λίγο έξω από το χωριό του, με πρόθεση να απομακρύνει έναν μολυσμένο που ζει σε μία παράγκα στη μέση του πουθενά.

Με δυνατή ψυχεδελική μουσική, το πρόσωπο του καλύτερου ίσως Ισπανού ηθοποιού Luis Tosar και με άρτιο makeup για το budget του, το Colera (βασισμένο σε comic) μένει στο μυαλό σου παρ’ όλη την απλή του πλοκή. Μία απλά δοσμένη ιστορία διάρκειας μίας σκηνής, ολοκληρώνεται με ένα ειρωνικό τρόπο, προσφέροντάς ένα πλατύ σαρκαστικό χαμόγελο στον θεατή.

Μπορεί η σκηνοθεσία να πλασάρεται ως μονόπλανο, όμως με λιγάκι προσοχή καταλαβαίνεις εύκολα πως κάπου έπεσες θύμα «κλεψιάς» του Aritz Moreno που την υπογράφει. Με συμμετοχή σε πάνω από 200 φεστιβάλ παγκοσμίως, χαρακτηρίζεται ως «must see» για τους λάτρεις των ταινιών μικρού μήκους.

Δείτε την δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;