Το animation φιλμάκι του Sinichiro Watanabe (Cowboy Bebop) τοποθετείται σε έναν κόσμο όπου οι ρέπλικες-πόρνες είναι το φυσιολογικό και τα «υπάκουα» ανδροειδή χρησιμοποιούνται στη μάχη εναντίον των επαναστατημένων ανδροειδών. Ο τίτλος αναφέρεται στη δράση δύο ανδροειδών και την ενεργοποίηση ενός ηλεκτρομαγνητικού παλμού (με τη βοήθεια ενός ανθρώπου) που καταστρέφει την εταιρεία Tyrell σβήνοντας τη βάση δεδομένων της που είχε καταγεγραμμένες τις ρέπλικες.

Την ταινία «παρήγγειλε» ο Denis Villeneuve (συνολικά τρεις ταινίες μικρού μήκους), με σκοπό να εμπλουτίσει τον κυβερνοπάνκ κόσμο του Blade Runner λίγο πριν ξαναβουτήξουμε σε αυτόν για το Blade Runner 2049 και να μας δώσει κάποιες πληροφορίες για τα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα.

Δείτε την δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

Γιώργος Καραλιάς

Οι σπουδές του έχουν να κάνουν με την επιστήμη και συγκεκριμένα με τη Μοριακή Βιολογία. Πρόσφατα αποφάσισε να ασχοληθεί πιο σοβαρά με το χόμπι του, καθώς αγαπάει τον κινηματογράφο και την τηλεόραση από τότε που έχει αναμνήσεις. Άλλες του συμπάθειες είναι η λογοτεχνία/ποίηση, τα αθλητικά και το gaming ηλεκτρονικό και μη. Δεν συμπαθεί τη γκρίνια και την ανθρώπινη βλακεία. Οι αγαπημένες του ταινίες και σκηνοθέτες εμπλουτίζονται κάθε χρόνο.