Σκηνοθετημένο από το υιό του Ridley Scott, Luke και το πιο «ανθρώπινο» από τα τρία φιλμάκι. Αφηγείται την ιστορία του Sapper Morton (Dave Bautista), όπου στην προσπάθειά του να προστατέψει μια μητέρα και την κόρη της από την επίθεση κακοποιών, αναγκάζεται να σκοτώσει αρκετούς από αυτούς και αποκαλύπτεται ότι είναι ανδροειδές.

Την ταινία «παρήγγειλε» ο Denis Villeneuve (συνολικά τρεις ταινίες μικρού μήκους), με σκοπό να εμπλουτίσει τον κυβερνοπάνκ κόσμο του Blade Runner λίγο πριν ξαναβουτήξουμε σε αυτόν για το Blade Runner 2049 και να μας δώσει κάποιες πληροφορίες για τα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα.

Δείτε την δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

Γιώργος Καραλιάς

Οι σπουδές του έχουν να κάνουν με την επιστήμη και συγκεκριμένα με τη Μοριακή Βιολογία. Πρόσφατα αποφάσισε να ασχοληθεί πιο σοβαρά με το χόμπι του, καθώς αγαπάει τον κινηματογράφο και την τηλεόραση από τότε που έχει αναμνήσεις. Άλλες του συμπάθειες είναι η λογοτεχνία/ποίηση, τα αθλητικά και το gaming ηλεκτρονικό και μη. Δεν συμπαθεί τη γκρίνια και την ανθρώπινη βλακεία. Οι αγαπημένες του ταινίες και σκηνοθέτες εμπλουτίζονται κάθε χρόνο.