Σκηνοθετημένο από τον Luke Scott (γιο του Ridley), το φιλμάκι μας ενημερώνει ότι η παραγωγή ανδροειδών έχει απαγορευτεί μετά τα γεγονότα του 2022 και ότι το οικοσύστημα της Γης είναι στα όρια της καταστροφής. Ακολουθούμε τον Niander Wallace (Jared Leto) που προσπαθεί να πείσει μια επιτροπή ότι μόνο τα φτηνά εργατικά χέρια της σειράς Nexus 9 που θέλει να κατασκευάσει, θα καταφέρουν να σώσουν την ανθρωπότητα.

Τους εξηγεί ότι οι ρέπλικές του είναι ακίνδυνες και ότι θα επιλέξουν την αυτοκτονία, παρά να προκαλέσουν κακό σε άνθρωπο. Η επιτροπή δεν πείθεται και τότε ο Wallace αποκαλύπτει ότι έχει ήδη κατασκευάσει τα Nexus 9, δίνοντας εντολή σε μια ρέπλικα να αυτοκτονήσει.

Την ταινία «παρήγγειλε» ο Denis Villeneuve (συνολικά τρεις ταινίες μικρού μήκους), με σκοπό να εμπλουτίσει τον κυβερνοπάνκ κόσμο του Blade Runner λίγο πριν ξαναβουτήξουμε σε αυτόν για το Blade Runner 2049 και να μας δώσει κάποιες πληροφορίες για τα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα.

Δείτε την δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

Γιώργος Καραλιάς

Οι σπουδές του έχουν να κάνουν με την επιστήμη και συγκεκριμένα με τη Μοριακή Βιολογία. Πρόσφατα αποφάσισε να ασχοληθεί πιο σοβαρά με το χόμπι του, καθώς αγαπάει τον κινηματογράφο και την τηλεόραση από τότε που έχει αναμνήσεις. Άλλες του συμπάθειες είναι η λογοτεχνία/ποίηση, τα αθλητικά και το gaming ηλεκτρονικό και μη. Δεν συμπαθεί τη γκρίνια και την ανθρώπινη βλακεία. Οι αγαπημένες του ταινίες και σκηνοθέτες εμπλουτίζονται κάθε χρόνο.