Ήρθε η ώρα ο Ash να πολεμήσει με ότι μπορεί το κακό και να πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις για την μοίρα του κόσμου. Δεδομένου του χαρακτήρα του, αυτές οι αποφάσεις δεν θα είναι εύκολες.

Τελευταίο επεισόδιο για την σεζόν και θα περιμένουμε ένα χρόνο περίπου για τη νέα. Το επεισόδιο που όλοι περιμέναμε ήρθε και ξεπερνά τις προσδοκίες μας. Έτσι πρέπει να είναι οι τελευταίες πράξεις σε σειρές και ταινίες.
Δυνατή δράση και πολύ χιούμορ. Σαν μια γνήσια ταινία Evil Dead. Τα δύο τελευταία επεισόδια στέκονται ισάξια με τις ταινίες από άποψη σεναρίου αλλά και σκηνοθεσίας.
Έχουν ένα θεματάκι με τους χαρακτήρες. Ακόμα και μετά από τόσα επεισόδια είναι ανολοκλήρωτοι και αυτό επιτρέπει να ελίσσεται το σενάριο όπως βολεύει τους δημιουργούς. Μικρό το κακό, γιατί το αποτέλεσμα είναι καλό, κατά την άποψη μου.

Τι κρατάω από το επεισόδιο:

  • Για μια τελευταία φορά για αυτή τη σεζόν, τον αδιόρθωτο χαρακτήρα του Ash.
  • Την φοβερή δουλειά του διευθυντή φωτογραφίας.
  • Το μαρτύριο του Pablo.
  • Την αναμέτρηση Ruby με Ash.

[1x10] The Dark One
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ9.7
9.7Score

Ποιος το εγραψε

Κώστας Χριστοφορίδης

Ο Sismalucha γεννημένος την χρονιά που ο Philip Dick αποφάσισε να αλλάξει σώμα και ο Carpenter να εμπνεύσει με την προσωπική αγαπημένη ταινία του. Θείος του Coppola. Ξάδερφος του Gian Maria Volonte. Κολλητάρι της Gina Lollobrigida. Πρώην ερωμένη του Klaus Kinski και αδερφός της Frida Kahlo. Αποσταγμένος και διπλοβρασμένος στα πιο σκοτεινά υπόγεια της οδού Μαύρης Πέτρας, ψάχνει και βρίσκει ότι χάθηκε και αναζητείται.

Σχετικες Αναρτησεις