Ο Ash πολεμάει, εκτός από τον ίδιο του τον εαυτό, το ίδιο το βιβλίο το οποίο μάλλον βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής. Κάτι σαν το “ένα” δαχτυλίδι στον “Άρχοντα των δαχτυλιδιών”.

Η μάχη με τον εαυτό του τελειώνει γρήγορα και δε μας αγχώνει και πολύ. Την χρησιμοποίησαν περισσότερο σαν cliffhanger του προηγούμενου επεισοδίου. Κρίμα γιατί περίμενα κάτι παραπάνω.
Αυτά που ακολουθούν όμως είναι πολύ σημαντικά και με κάνουν να ξεχάσω την προηγούμενη ξενέρα.
Ο Pablo και η Kelly προσπαθούν να σώσουν τους τρεις φυσιολάτρεις που ξαναβρίσκονται στο δόμο τους. Δεν είναι όμως τόσο εύκολο.
Η Ruby τους βρίσκει, μπαίνει στην παρέα αλλά και στην καλύβα. Και εκεί λες ότι πλέον το βιβλίο έφτασε στο τέλος του γιατί η Ruby ξέρει πως να το καταστρέψουν.

Τι κρατάω από το επεισόδιο:

  • Τις πολύ όμορφες κινήσεις της κάμερας.
  • Το ότι ο Ash δε πρόκειται να βάλει ποτέ μυαλό και να σοβαρευτεί.
  • Τον συγγραφέα του necronomicon.
  • Τις αντίξοες συνθήκες που έρχονται.

[1x09] Bound In Flesh
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ9
9Score

Ποιος το εγραψε

Κώστας Χριστοφορίδης

Ο Sismalucha γεννημένος την χρονιά που ο Philip Dick αποφάσισε να αλλάξει σώμα και ο Carpenter να εμπνεύσει με την προσωπική αγαπημένη ταινία του. Θείος του Coppola. Ξάδερφος του Gian Maria Volonte. Κολλητάρι της Gina Lollobrigida. Πρώην ερωμένη του Klaus Kinski και αδερφός της Frida Kahlo. Αποσταγμένος και διπλοβρασμένος στα πιο σκοτεινά υπόγεια της οδού Μαύρης Πέτρας, ψάχνει και βρίσκει ότι χάθηκε και αναζητείται.

Σχετικες Αναρτησεις