Οι τέσσερις πλέον της παρέας πηγαίνουν σε μια βάση παρα-στρατιωτικών (ξέρετε, τύποι με όπλα, λίγο εθνικιστές, λίγο ρατσιστές…) για να συναντήσουν κάποιον που είδαν στο προηγούμενο επεισόδιο. Δυστυχώς το Κακό τους έχει ήδη επισκεφτεί και θα γίνει ένας χαμός μέχρι να καταφέρουν να οπλιστούν για τον επόμενο προορισμό τους.

Επιστροφή στη δράση. Ακόμα ένα επεισόδιο που μας καθυστερεί από το στόχο του Ash αλλά δε μας αφήνει αδιάφορους. Ουσιαστικά μας δένει λίγο παραπάνω με τους χαρακτήρες και τις επιλογές τους. Μάλλον, αυτό γίνεται γιατί θα έχουμε θανάτους στην συνέχεια και πρέπει να νιώσουμε κάτι όταν θα συμβεί αυτό.

Δυνατή δράση, ωραίες ατάκες, αβανταδόρικο μοντάζ και φωτογραφία που μας δείχνει ότι για σειρά είναι πολύ προσεγμένη. Το χάνουν λίγο στα ρακόρ αλλά δε παύει να είναι ωραία.

Τι κρατάω από το επεισόδιο:

  • Το ρομάντζο του Ash με την Fisher.
  • Την επιστροφή της Ruby.
  • Την αναζήτηση χαρακτήρα του Pablo.

[1x07] Fire in the Hole
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ7.8
7.8Score

Ποιος το εγραψε

Κώστας Χριστοφορίδης

Ο Sismalucha γεννημένος την χρονιά που ο Philip Dick αποφάσισε να αλλάξει σώμα και ο Carpenter να εμπνεύσει με την προσωπική αγαπημένη ταινία του. Θείος του Coppola. Ξάδερφος του Gian Maria Volonte. Κολλητάρι της Gina Lollobrigida. Πρώην ερωμένη του Klaus Kinski και αδερφός της Frida Kahlo. Αποσταγμένος και διπλοβρασμένος στα πιο σκοτεινά υπόγεια της οδού Μαύρης Πέτρας, ψάχνει και βρίσκει ότι χάθηκε και αναζητείται.

Σχετικες Αναρτησεις