Σοβαρές αποφάσεις πρέπει να πάρει η παρέα. Κάθονται να φάνε, να μαζέψουν δυνάμεις τώρα που μπορούν γιατί το κακό δε περιμένει. Η Ruby τα βρίσκει σκούρα και χάνεται από το σκηνικό ενώ η Fisher δε χάνει χρόνο και φωνάζει τους συναδέλφους της να πιάσουν τον Ash.

Το γκαντέμιασα που να πάρει. Το χειρότερο επεισόδιο μέχρι στιγμής. Πολύ μπλα-μπλα, λίγη εξέλιξη και η δράση υπάρχει για να μην το βαθμολογήσουμε χαμηλά. Ναι, καλά.

Θα το δικαιολογούσα αν η διάρκεια του επεισοδίου ήταν κάπου στα 50 λεπτά. Και οι διάλογοι ακόμα δεν ήταν καλοί. Γραμμένο στο πόδι, όλο το επεισόδιο. Σίγουρα κάτι περίεργο θα γίνει με την Ruby και το μενταγιόν του Pablo θα παίξει και αυτό το ρόλο του, αλλά γιατί να μας τα δείξουν τόσο πρόχειρα. Ελπίζω να μη συνεχιστεί κι άλλο αυτό.

Τι κρατάω από το επεισόδιο:

  • Την αναμονή για το επόμενο. Αυτό μόνο.

[1x06] The Killer of Killers
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ3.6
3.6Score

Ποιος το εγραψε

Κώστας Χριστοφορίδης

Ο Sismalucha γεννημένος την χρονιά που ο Philip Dick αποφάσισε να αλλάξει σώμα και ο Carpenter να εμπνεύσει με την προσωπική αγαπημένη ταινία του. Θείος του Coppola. Ξάδερφος του Gian Maria Volonte. Κολλητάρι της Gina Lollobrigida. Πρώην ερωμένη του Klaus Kinski και αδερφός της Frida Kahlo. Αποσταγμένος και διπλοβρασμένος στα πιο σκοτεινά υπόγεια της οδού Μαύρης Πέτρας, ψάχνει και βρίσκει ότι χάθηκε και αναζητείται.

Σχετικες Αναρτησεις