Για ποιόν χτυπά η καμπάνα του εξορκισμού; Όλοι νομίζουν ότι ο Eligos είναι μέσα στον Ash και προχωράνε σε εξορκισμό. Η Fisher και η Ruby ακολουθάνε το χέρι του Ash για να τους βρούνε.

Νάτος και ο εξορκισμός. Θα το βαθμολογούσα καλύτερα αν δεν είχαν περιττές δράσεις στην ιεροτελεστία του εξορκισμού. Έχουν όμως καλό μοντάζ και φωτογραφία.
Επιτέλους ο Ash φτάνει σε ένα δυνατό σημείο σεναρίου. Αυτό είναι η συνειδητοποίηση της δύναμης που κατέχει και η αποδοχή αυτού του γεγονότος.
Η δράση, όμως, παραμένει σταθερή και κρατά τα επίπεδα της αδρεναλίνης ψηλά.
Μετά το Game of Thrones, είναι η μόνη σειρά που με κάνει να περιμένω πως και πως το επόμενο επεισόδιο. Καμιά άλλη δε το έχει καταφέρει. Ούτε καν το From Dusk Till Dawn:The Series.

Τι κρατάω από το επεισόδιο:

  • Το νέο χέρι του Ash.
  • Το θάνατο του δαίμονα.
  • Την σκηνή που ο Pablo φεύγει με το φυλακτό του θείου του στα χέρια και βρέχει φωτιά στη στράτα του.

Διαβάστε Recap από τα επεισόδια της σειράς εδώ

[1x05] The Host
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ6.8
6.8Score

Ποιος το εγραψε

Κώστας Χριστοφορίδης

Ο Sismalucha γεννημένος την χρονιά που ο Philip Dick αποφάσισε να αλλάξει σώμα και ο Carpenter να εμπνεύσει με την προσωπική αγαπημένη ταινία του. Θείος του Coppola. Ξάδερφος του Gian Maria Volonte. Κολλητάρι της Gina Lollobrigida. Πρώην ερωμένη του Klaus Kinski και αδερφός της Frida Kahlo. Αποσταγμένος και διπλοβρασμένος στα πιο σκοτεινά υπόγεια της οδού Μαύρης Πέτρας, ψάχνει και βρίσκει ότι χάθηκε και αναζητείται.

Σχετικες Αναρτησεις