Η αλητοπαρέα πηγαίνει στον θείο του Pablo, ο οποίος είναι σαμάνος ιερέας. Αυτός, λόγω της ιδιότητας του, γνωρίζει πάνω κάτω τι συμβαίνει και προθυμοποιείται να τους βοηθήσει. Οι 2 γυναίκες που κυνηγάνε τον Ash αρχίζουν να βρίσκουν περισσότερα κοινά στοιχεία μεταξύ τους.

Ο δαίμονας που καλέσανε δεν εξαφανίστηκε έτσι απλά. Θα τους ζορίσει λίγο μέχρι να καταφέρουν να βρουν μια άκρη με τον θείο του Pablo.
Και πάλι η ιστορία τρέχει γρήγορα. Αν και υπάρχει ένα σημείο με ρετρό μοντάζ, που μας λέει ότι πρέπει να κερδίσουν κάποια λεπτά.
Η υπόθεση εδώ περιπλέκεται λίγο παραπάνω και μας αγχώνει λίγο γιατί ο Ash είναι σε ένα δικό του κόσμο υπό την επήρεια παραισθητικών και στην δικιά μας μεριά το κακό χορεύει πεντοζάλη.

 

Τι κρατάω από το επεισόδιο:

  • Ακόμα μια φορά, την φοβερή σκηνογραφία.
  • Το κακό, αισθητικά, χέρι του Ash.
  • Τα πολύ όμορφα 2nd unit πλάνα της διαδρομής του τροχόσπιτου.

Διαβάστε Recap από τα επεισόδια της σειράς εδώ

[1x04] Brujo
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ7
7Score

Ποιος το εγραψε

Κώστας Χριστοφορίδης

Ο Sismalucha γεννημένος την χρονιά που ο Philip Dick αποφάσισε να αλλάξει σώμα και ο Carpenter να εμπνεύσει με την προσωπική αγαπημένη ταινία του. Θείος του Coppola. Ξάδερφος του Gian Maria Volonte. Κολλητάρι της Gina Lollobrigida. Πρώην ερωμένη του Klaus Kinski και αδερφός της Frida Kahlo. Αποσταγμένος και διπλοβρασμένος στα πιο σκοτεινά υπόγεια της οδού Μαύρης Πέτρας, ψάχνει και βρίσκει ότι χάθηκε και αναζητείται.

Σχετικες Αναρτησεις