Ως μετανάστες πρώτης γενιάς, ο Dev και ο Brian προσπαθούν να δείξουν την εκτίμησή τους στους γονείς τους σε ένα κοινό οικογενειακό δείπνο.

Αν το πιλοτικό επεισόδιο μιας σειράς είναι συνήθως το καλύτερο της αρχής μίας σεζόν, τότε το Master of None έρχεται να μας διαψεύσει με ένα πραγματικά διασκεδαστικό δεύτερο επεισόδιο. Αυτό ξεκινά με την τραγική audition του Dev για ένα ρόλο επιστήμονα σε ταινία τρόμου, ενώ κάπου στη μέση τον βλέπουμε να αναγκάζεται να την ξανακάνει σε μία καφετέρια μέσω skype (έπος).

Το κεντρικό θέμα όμως δεν είναι οι ξεκαρδιστικές προσπάθειες του Dev να βρει δουλειά σε ταινία, αλλά η σχέση πατέρα και γιου Μαζί με τον Dev (γνωρίζουμε για πρώτη φορά τον Ινδό πατέρα του, τον οποίο υποδύεται ο ίδιος ο πατέρας του πρωταγωνιστή Aziz Ansari), o φίλος του Brian, κι’ αυτός γιος μετανάστη (Ταϊβανέζος), διαπιστώνουν πως δεν ξέρουν τίποτα για το παρελθόν των γονιών τους και αποφασίζουν από κοινού να τους κάνουν το τραπέζι. Αυτό που ακολουθεί είναι για μένα ένα από τα καλύτερα κωμικά επεισόδια της σεζόν!

Τι κρατάω από το επεισόδιο:

  • Την ξεκαρδιστική διπλή παύση στην πρώτη audition
  • Τα επικά flashbacks των 2 γονιών που δείχνουν το timeline της μετανάστευσής τους στην Αμερική
  • Τις φοβερές εκφράσεις του πατέρα του Dev με την μοναδική ινδική προφορά του
  • Το «τζαμπέ» μπουκαλάκι νερό που δεν παίρνει ποτέ…

Διαβάστε Recap από τα επεισόδια της σειράς εδώ

[1x02] Parents
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ9
9Score

Ποιος το εγραψε

Στάθης Νικολαΐδης
Founder / Editor-in-Chief

Το όνομά του βγαίνει από το Ευστάθιος που σημαίνει σταθερός. Βεβαίως στις απόψεις του για το σινεμά προσπαθεί να μην είναι και τόσο...ισχυρογνώμων! Βλέπει σινεμά από τότε που θυμάται τον εαυτό του ενώ αγαπημένο του χόμπι είναι το να προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα του να δει μαζί του ταινίες τρόμου. Αγαπημένος του ηθοποιός ο big-Al (Pacino), αγαπημένος του σκηνοθέτης ο "αλάνθαστος" κύριος Nolan και αγαπημένη του ταινία το "Η ζωή είναι ωραία".

Σχετικες Αναρτησεις