Ο Ash και ο Pablo πηγαίνουν στο σπίτι της Kelly για να δουν τι συμβαίνει με την μητέρα της, την οποία την είχε χάσει πριν καιρό και την θεωρούσαν νεκρή. Μήπως ακόμα είναι; Ταυτόχρονα η πράκτορας Fisher άρχισε να ψάχνει τον Ash, γιατί είναι υπαίτιος για όλα αυτά που συμβαίνουν.

Κανονικά θα έπρεπε να ταυτιστούμε με την τραγική κατάσταση του ότι ο κόσμος πεθαίνει μάταια εξαιτίας του Ash, ενώ ο ίδιος ζει και βασιλεύει.
Όχι, όμως. Πρέπει να στείλει το κακό από εκεί που ήρθε και τον στηρίζουμε 100%. Σε συνδυασμό με την ενοχλητική φύση του, το όλο concept γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον.
Δυναμική συνέχεια με πολύ αίμα και δράση. Αφού μας έχει δείξει τους χαρακτήρες, εδραιώνει τις σχέσεις τους και τους βάζει στο μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουν για να διώξουν το κακό.
Συνεχίζει να έχει πολύ καλά στοιχεία σκηνοθεσίας και διεύθυνσης φωτογραφίας και ας μην σκηνοθετεί ξεκάθαρα ο ίδιος ο Sam Raimi.

Τι κρατάω από το επεισόδιο:

  • Το πάντα ακατάλληλο για την περίσταση χιούμορ.
  • Την ατάκα “ I told you. A good shot to the face, always makes the juices flowing”.
  • Τους ξύλινους σταυρούς που είναι αναφορά σε παρόμοια σκηνή της ταινίας.

Διαβάστε Recap από τα επεισόδια της σειράς εδώ

[1x02] Bait
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ8
8Score

Ποιος το εγραψε

Κώστας Χριστοφορίδης

Ο Sismalucha γεννημένος την χρονιά που ο Philip Dick αποφάσισε να αλλάξει σώμα και ο Carpenter να εμπνεύσει με την προσωπική αγαπημένη ταινία του. Θείος του Coppola. Ξάδερφος του Gian Maria Volonte. Κολλητάρι της Gina Lollobrigida. Πρώην ερωμένη του Klaus Kinski και αδερφός της Frida Kahlo. Αποσταγμένος και διπλοβρασμένος στα πιο σκοτεινά υπόγεια της οδού Μαύρης Πέτρας, ψάχνει και βρίσκει ότι χάθηκε και αναζητείται.

Σχετικες Αναρτησεις