Όταν ο Stanley Franks μαθαίνει πως του έχουν μείνει μόνο 1500 λέξεις για να ζήσει, έρχεται αντιμέτωπος σε μια μάχη για να κρατήσει τόσο τον γάμο του όσο και τον εαυτό του ζωντανό, χρησιμοποιώντας όσες λιγότερες λέξεις γίνεται.

Η ιστορία ξεκαρδιστική και συνάμα συγκινητική, καθώς ο πρωταγωνιστής μαθαίνει πως μόλις συμπληρώσει 1500 λέξεις ομιλίας, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον θάνατο. Αφού πρώτα ξοδέψει τις περισσότερες από αυτές σε πράγματα ανούσια, μαθαίνει την αξία των λεγομένων του, με τον πλέον ειρωνικό τρόπο.

Η μαύρη κωμωδία του Andrew Chaplin, κέρδισε αρκετά βραβεία σε γνωστά διεθνή φεστιβάλ, καταφέρνοντας να βγάλει γέλιο από μία τόσο φανταστική μεν, αλλά και τραγική ιστορία ενός μελλοθάνατου.

Δείτε την δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;