Ταινία για τον Michael Jordan ως παίκτη του baseball ετοιμάζει ο Will Smith

Ο Will Smith θα να είναι παραγωγός στην ταινία η οποία θα ασχοληθεί με την περίοδο που ο Michael Jordan άφησε το μπάσκετ και το NBA για να γίνει επαγγελματίας παίκτης του μπέιζμπολ. Ο Ben Epstein (Happyland) έχει γράψει το σενάριο του πρότζεκτ (το οποίο για καιρό βρισκόταν σε “black list”), που έχει τον τίτλο The Prospect. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Smith στην πραγματική ζωή είναι φίλος με τον κορυφαίο μπασκεμπολίστα όλων των εποχών.

Το 1993 ο Michael Jordan αφού είχε κερδίσει το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα NBA με τους Chicago Bulls αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά τον θάνατο του πατέρα του. Την επόμενη χρονιά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Chicago White Sox, με την ελπίδα να παίξει επαγγελματικά μπέιζμπολ αλλά αγωνίστηκε μόνο σε μικρότερη κατηγορία με τους Birmingham Barons. Τον Μάρτιο 1995 επέστρεψε στους Chicago Bulls του οποίους στην συνέχεια οδήγησε και πάλι σε τρία σερί πρωταθλήματα NBA.

Ο Will Smith για την φετινή χρονιά έχει ως παραγωγός το Bright που προβάλλεται στο Netflix και για το 2019 έχει την ταινία κινουμένων σχεδίων Spies in Disguise και το Aladdin, το οποίο βρίσκεται αυτή την περίοδο στα γυρίσματα. Για το μέλλον έχει τα Bad Boys for Life και Bad Boys 4.