Ο Rian Johnson θα ετοιμάσει νέα τριλογία Star Wars

Οι Disney και Lucasfilm συμφώνησαν με τον Rian Johnson (Looper, Brick και Star Wars: The Last Jedi) για να γράψει και να σκηνοθετήσει μία τριλογία ταινιών που θα ανήκει στο κινηματογραφικό σύμπαν του Star Wars αλλά θα είναι μια καινούργια ιστορία, με νέους χαρακτήρες και θα διαδραματίζεται σε διαφορετικό γαλαξία. Ο Johnson θα συνεργαστεί με τον Ram Bergman, ο οποίος ήταν παραγωγός σε προηγούμενα πρότζεκτ του δημιουργού.

O Rian Johnson έχει ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης το Star Wars: The Last Jedi, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 15 Δεκεμβρίου. Στο καστ βρίσκονται οι Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Benicio del Toro, Laura Dern, Anthony Daniels, Gwendoline Christie και Andy Serkis. Στις 5 Μαΐου του 2018 θα κυκλοφορήσει το Solo: A Star Wars Story, με το Ron Howard να σκηνοθετεί από σενάριο των Lawrence Kasdan και Jon Kasdan. Οι Alden Ehrenreich, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Ian Kenny και Paul Bettany έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Τον Δεκέβριου του 2019 θα έρθει το Star Wars: Episode IX που έχει ως σκηνοθέτη τον J. J. Abrams, ο οποίος μαζί με τον Chris Terrio θα γράψουν το σενάριο. Τέλος να αναφέρουμε ότι σε στάδιο ανάπτυξης υπάρχει ανθολογική ταινία για τον Obi-Wan Kenobi, με τον Stephen Daldry (Billy Elliot και The Hours) να είναι σε συζητήσεις για να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Πηγή: gtvs.gr