Ο Quentin Tarantino θα σκηνοθετήσει ταινία Star Trek;

Ο Quentin Tarantino ετοιμάζεται να μπει στο σύμπαν του καθώς σύμφωνα με το Deadline παρουσίασε στον J.J. Abrams μια πρωτότυπη ιδέα για ταινία Star Trek. Η Paramount Pictures θα δημιουργήσει ένα δωμάτιο σεναριογράφων που θα μετατρέψει την ιδέα του Tarantino σε σενάριο και αν όλα πάνε καλά ο 54χρονος Αμερικανός δημιουργός ίσως αναλάβει την σκηνοθεσία του πρότζεκτ, με τον Abrams να έχει καθήκοντα παραγωγού.

Η τελευταία ταινία της νέας τριλογίας του franchise, το Star Trek Beyond κυκλοφόρησε στην Αμερική στις 22 Ιουλίου του 2016 και με προϋπολογισμό 185 εκατομμύρια δολάρια έκανε εισπράξεις της τάξεως των 343.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho, Simon Pegg, Anton Yelchin, Idris Elba και Sofia Boutella είχαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο Justin Lin σκηνοθέτησε από σενάριο των Simon Pegg και Doug Jung. Στο καστ του Star Trek 4, το οποίο ακόμη δεν έχει πάρει το πράσινο φως, η Paramount Pictures έχει ανακοινώσει πως θα βρίσκονται οι Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho, Simon Pegg και Chris Hemsworth. Οι J.J. Abrams και Lindsey Weber θα έχουν χρέη παραγωγού μέσω της Bad Robot Productions ενώ οι David Ellison και Dana Goldberg της Skydance θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

Ο Quentin Tarantino αυτό το διάστημα εργάζεται πάνω στην νέα του ταινία που θα έχει θέμα το Χόλιγουντ την δεκαετία του 1690 και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου του 2019 από την Sony Pictures. Μερικά ονόματα που έχουν ακουστεί για το καστ είναι αυτά των Margot Robbie, Tom Cruise, Leonardo DiCaprio και Brad Pitt.

Πηγή/Μετάφραση: gtvs.gr