Οι 5 πιο αχώνευτοι ηθοποιοί του Hollywood

Λοιπόν κυρίες και κύριοι!Η παρωδία των Όσκαρ τελείωσε και φέτος, με τις κλασσικές βραβεύσεις ηθοποιών που παίζουν άτομα με αναπηρία και ταινιών που αναφέρονται στην show business, οπότε ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα σώψυχα μας. Χωρίς φόβο και πάθος θα παρουσιάσω στο παρακάτω άρθρο τους πιο αχώνευτους ηθοποιούς του Hollywood, τύπους που δεν αντέχονται ούτε με υπογλώσσιο, τύπους που σε κάνουν να κάνεις εμετό κάθε φορά που τους βλέπεις, όχι απαραίτητα επειδή είναι κακοί ηθοποιοί, μα απλά λόγω της υπέρμετρης αχωνεψιάς που βγάζουν τα μούτρα τους. Κάτι σαν τον Νταλάρα σε Αμερικάνο δηλαδή. Let’s go bitches!

 

Tom Cruise

tom-cruise
Δεν θα μπορούσα να μη ξεκινήσω με τον βασιλιά της λίστας! Τον άνθρωπό που η φάτσα του πρέπει να μπει σε λεξικό δίπλα στο λήμμα αχώνευτος. Ρε συ Tom, βαρεθήκαμε να βλέπουμε την ίδια τρελόφατσά σου σε κάθε ταινία. Από κωμωδία, σε περιπέτεια, σε sci-fi μια από τα ίδια. Είναι η ίδια φάτσα που είχες και στην περίφημη συνέντευξη με την Oprah που έκανες σαν ψυχοπαθής. Γι αυτό κάτι μου λέει πως δεν παίζεις τους ρόλους, απλά βγάζεις τον αληθινό εαυτό σου στις ταινίες σου. Σου προτείνω ταινία τρόμου με κοντινό στα μάτια σου όταν ο αντίπαλος σου πει στα μούτρα “γ@@μώ την σαϊεντολογία”. Μας τα έχεις πρήξει και με αυτό και με τις πρώην ψηλόγκες γλάστρες γυναίκες σου. Άσε που δε σου φτάνει να κάνεις την παραγωγή σε συνήθως καλές-δεν λέω-ταινίες, πρέπει να επιβάλεις και να παίζεις; Γίνε κασκαντέρ που το κάνεις και καλά και απελευθέρωσε μας από τα μούτρα σου please. Άντε γεια!

 

Gwyneth Paltrow
gwyneth-paltrow
Δεν θα μπορούσα να αφήσω έξω από αυτήν τη λίστα την απόλυτη κλαψομου** της τελευταίας 20ετίας στο Hollywood! Γιατί κορίτσι μου, γιατί μας τυραννάς; Βλέπουμε μια ταινιάρα, το Seven, να τη ξαφνικά και η κλαμένη σκατόφατσα σου να τα χαλάσει όλα, μόνο και μόνο επειδή ήσουν γκόμενα του Brad τότε και μπήκες και με βύσμα λόγω των ηθοποιών γονιών σου. Πήρες και Όσκαρ πανάθεμα σε (να ναι καλά οι διασυνδέσεις των γονέων και πάλι) σε μια ταινία που δεν σε θυμάται κανείς (Ερωτευμένος Σαίξπηρ). Ακόμα και σε εκείνη την απαράδεκτα ηλίθια ταινία που παίζεις την αεροσυνοδό, πάλι είχες το ίδιο με μεμψίμοιρο ύφος. Αϊ παράτα μας! Α και για να μην το ξεχάσω. Η μέγιστη ιεροσυλία. Δίπλα στον αυτοκράτορα του cool τον Robert Downey Jr. στα Iron Man επέλεξαν να βάλουν εσένα για γκόμενα του, την αυτοκράτειρα της ψυχρασίας που έλεγε και ο Ζήκος. Έλεος! Καλά να πάθεις τώρα που έρχεσαι μόνο σαν γλάστρα στα Όσκαρ, εσύ τα φορέματα και οι πλαστικές σου. Άσε την ηθοποιία για άλλες που μπορούν κουκλίτσα μου!

 

Shia Labeouf
Shia Labeouf
Όταν πρωτοεμφανίστηκε τον προμοτάραν ως το νέο μεγάλο ταλέντο του Hollywood, ως την ελπίδα για το μέλλον. Όμως ο κύριος Shia είχε κάνει ήδη το αγροτικό του ως παιδί της Disney. Είναι και Εβραίος. Φονικός συνδυασμός για να τον σπρώξουν ο πολύς Steven Spielberg και σύσσωμο το Εβραϊκό Λόμπι Παραγωγών και παραγόντων των media. Πολύ κακό για το τίποτα. Συμμετοχή κυρίως σε blockbuster (Indiana Jones και Transformers μεταξύ άλλων) και σε κάποιες άλλες ταινίες όπου περιέφερε την μόνιμα ξινισμένη και υπεροπτική γκλάβα του. Πείτε μου, είναι δυνατόν να διαλέγεις αυτόν τον φλώρο για πρωταγωνιστή ταινίας δράσης και να τον γουστάρει και η Megan Fox. Ήμαρτον! Ξερνάω. Που αν δεν ήταν ηθοποιός θα προσπαθούσε όλη μέρα να πιάσει γκόμενα μέσω Facebook. Και αν θες να τον κρίνεις σαν ηθοποιό, δεν τον λες και Πατσίνο! Ακόμα και η καναδική σκ@τόφατσα του M.J Fox σε αντίστοιχες ταινίες των 80s θα ταίριαζε περισσότερο να παίξει τα κομμάτια του Shia. Παίζει και στο Nymphomaniac. Μμμ…Σιγά ρε πηδήκουλα! Εσύ και ο Παπακαλιάτης, που συγχώρα με Θεέ μου που θα το ξεστομίσω, είναι πιο συμπαθητικός από σένα. Φαντάσου κατάντια…

 

Adam Sandler
Adam-Sandler-Pelota-75770
Μόνο σε έναν τρελό κόσμο θα μπορούσε αυτός ο ξεδοντιάρης σκ@τοφατσίδης να βγάλει τόσο χρήμα με τόσο μέτριες ταινίες. Υποτίθεται γράφει και παίζει σε κωμωδίες. Με αστεία που για να γελάσεις θα πρέπει να έχεις κρεμάσει γαργαλιέρα στη μασχάλη σου. Πιο κρύος πεθαίνεις από υποθερμία. Και ανέκφραστος και χαζόφατσα. Βεβαίως το να πετύχεις με κωμωδία στην Αμερική δεν είναι και τόσο δύσκολο. Εδώ οι άνθρωποι βλέπουν ακόμα το American Funniest Videos και την Oprah και κάθε άλλη ανοησία που τους προβάλλουν, θα κολλήσουν στον Sandler; Μόνο σε μια τέτοια κοιτίδα ηλιθιότητας και απαιδευσιάς θα μπορούσε να βασιλέψει ο Adam, και ομολογουμένως το κάνει πολύ καλά και του βγάζω το καπέλο. Σημασία έχει το χρήμα. Βάζουμε λίγα αστεία γκανγκς-συνήθως παρωχημένες χοντράδες, λίγο αγνό ρομάντζο, κανέναν γραφικό αντίπαλο, και τσουπ τα τσακώσαμε τα χρηματάκια, ακόμη και του βλάχου γελαδάρη από το Τέξας! Εδώ όμως στο Ευρώπη, που έχουμε και κάτι χιλιετίες πολιτισμού, δεν αντέχεσαι ρε φίλε. Προτιμώ ακόμα και τον Σεφερλή σε σχέση με σένα! (Παπακαλιάτης,Σεφερλής, πάει κάηκε η σινεφιλική μου καριέρα!)

 

Julia Roberts
julia-roberts
Να το και το θηλυκό αντίστοιχο του Tom! Πες μας αλήθεια Julia, έχεις κάνει καλή ταινία τα τελευταία δέκα χρόνια; Ή μάλλον, έχεις παίξει ποτέ σε καλή ταινία; Για πόσο καιρό ακόμα θα ανεχτούμε την τεράστια στοματάρα σου και τα δήθεν γλυκά σου χαρακτηριστικά; Αν θέλαμε γλυκό θα αγοράζαμε μια πάστα, παρά να βλέπουμε το fake γλυκερό σου χαμόγελο. Πήρες κι εσύ Όσκαρ. Στη μόνη ταινία που έπαιξες ψιλοαξιοπρεπώς και έβγαλες και λίγο βυζί έξω (κάτι που εκτίμησε η Ακαδημία). Κατά τ΄άλλα τελειωμένες ρομαντικές κομεντί με σένα παρουσιασμένη σαν θεά. Έλεος, τι σου βρίσκουν άραγε; Υπάρχει πολλή ανωμαλία στον κόσμο. Ευτυχώς τώρα πια είσαι ψιλοτελειωμένη. Πήρες αυτό που σου άξιζε. Το Όσκαρ και στο σπιτάκι σου, κρυόκ@λη!

 

 

 

Ζητώ συγγνώμη από τους Kristen Stewart, Kirsten Dunst, Nicole Kidman, Renee Zellweger, Anne Hathaway, John Cusack, Nicholas Cage, Keanu Reeves, Sylvester Stallone, Robert Pattinson,Cuba Gooding Jr. και πολλούς ακόμη. Ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος και δεν χωρούσατε στο άρθρο. Άσε που δεν αξίζετε ούτε μισή λέξη να γραφτεί για σας. Με αγάπη πάντα…