Καινούρια ταινία για τον Joker

Ο Todd Phillips (τριλογία The Hangover) είναι σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει μία άτιτλη ταινία που θα επικεντρώνεται στην ιστορία προέλευσης του πιο διάσημου αντιπάλου του Batman, του Joker. Ο Scott Silver (8 Mile) θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Phillips και ο Martin Scorsese βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετέχει με κάποιο ρόλο στο πρότζεκτ και το πιο εύκολο που μπορεί να υποθέσει να κάνεις είναι πως θα έχει καθήκοντα παραγωγού.

Την ταινία θα την αναλάβει μια νέα εταιρεία παραγωγής της DC Comics που θα δώσει την ευκαιρία στην Warner Bros. να μεταφέρει μοναδικές ιστορίες της DC που δεν πρόκειται να τις δούμε στο DC Extended Universe. Η υπόθεση, η οποία θα λαμβάνει χώρα την δεκαετία του 80, θα επικεντρώνεται στο τι ώθησε τον Joker να γίνει εγκληματίας και η ταινία θα μοιάζει περισσότερο με δραματική αστυνομική παρά με comicbook, κάτι που δικαιολογεί την ανάμειξη του Scorsese. Τέλος ο Jared Leto δεν πρόκειται να επαναλάβει τον ρόλο του Joker και θα επιλεχθεί κάποιος άλλος ηθοποιός.

Ο Todd Phillips για την περσινή χρονιά είχε ως σκηνοθέτης και παραγωγός την ταινία War Dogs και για το 2018 με την ιδιότητα του παραγωγού έχει το A Star Is Born. Για μέλλον έχει ως ειδικός παραγωγός την μίνι σειρά Black Flags και το Atlantic Wall.