Παρακάτω θα βρείτε τις σημαντικότερες νέες ταινίες που προβάλλονται στους κινηματογράφους την προσεχή εβδομάδα:

 
Υπόθεση Ταινίας:

Πέντε χρόνια, οκτώ μήνες και 12 ημέρες … Τόσο πήρε στη πρόσφατα αποφυλακισμένη Debbie Ocean να σχεδιάσει τη μεγαλύτερη ληστεία της ζωής της. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται: μια ομάδα από τις καλύτερες στον τομέα τους, ξεκινώντας από την πρώην παρτενέρ της στο έγκλημα, Lou. Οι δυο τους επιστρατεύουν μια ομάδα από παράταιρες αλλά συνάμα χρήσιμες για την αποστολή, γυναίκες, με στόχο να κλέψουν κοσμήματα αξίας 150 εκατομμυρίων δολαρίων!

 
Υπόθεση Ταινίας:

Η εξάχρονη Φρίντα κοιτάζει σιωπηλά τα τελευταία αντικείμενα που μπαίνουν σε κουτιά στο διαμέρισμα της μητέρας της που έχει πεθάνει. Αποχαιρετώντας την, οι φίλοι της ακολουθούν το αυτοκίνητο κουνώντας τα χέρια τους. Αν και η οικογένεια του αγαπημένου θείου της την υποδέχεται με ανοιχτή αγκαλιά, η Φρίντα χρειάζεται πολύ καιρό να συνηθίσει το νέο της σπίτι στην εξοχή, μακριά από τη Βαρκελώνη. Οι στιγμές παιδικού ενθουσιασμού και ξεγνοιασιάς, εναλλάσσονται με μοναχικές σκέψεις. Το βράδυ, η Φρίντα προσεύχεται για τη μητέρα της, που της λείπει τόσο πολύ, ενώ την ημέρα προσπαθεί να βρει τη θέση της σε αυτή τη νέα ζωή.

 
Υπόθεση Ταινίας:

Η άνοδος και η πτώση του μεγαλύτερου βαρόνου ναρκωτικών στον κόσμο, Pablo Escobar Gaviria, όπως αυτή περιγράφεται από την ερωμένη του και διάσημη δημοσιογράφο της Κολομβίας, Virginia Vallejo. Στην ταινία καταγράφεται η ηγεμονία του τρόμου που είχε επιβάλει το καρτέλ του Medellin στην Κολομβία, σε μια περίοδο βίας και τρομοκρατίας που δίχασε την χώρα και οδήγησε στο θάνατο χιλιάδες ανθρώπους.

 

Βρες την ταινία που σου ταιριάζει, σήκω από τον καναπέ και σπεύσε στο κοντινότερο σινεμά. Γιατί όπως είδες παραπάνω, επιλογές υπάρχουν πολλές! So... Πάμε Σινεμά Σήμερα