Παρακάτω θα βρείτε τις σημαντικότερες νέες ταινίες που προβάλλονται στους κινηματογράφους την προσεχή εβδομάδα:

 
Υπόθεση Ταινίας:

Το Mary Poppins Returns αποτελεί sequel της ταινίας της Disney του 1964, Mary Poppins, με πρωταγωνιστές τους Emily Blunt (The Girl on the Train, Into the Woods) και Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Moana), ενώ στη σκηνοθεσία έχουμε τον Rob Marshall (Into the Woods, Chicago). Άλλα σημαντικά ονόματα είναι οι Meryl Streep, Colin Firth, Julie Walters, Emily Mortimer και Ben Whishaw.

Τοποθετημένο στο Λονδίνο του 1930 την εποχή του Μεγάλου Κραχ, το Mary Poppins Returns αντλεί το περιεχόμενό του από τα υπόλοιπα 7 βιβλία του PL Travers. Ο Michael και η Jane έχουν πλέον μεγαλώσει. Ο Michael, τα τρία παιδιά του και η σπιτονοικοκυρά του ζουν στην Cherry Tree Lane. Μετά από μια προσωπική απώλεια του Michael, η αινιγματική νταντά Mary Poppins μπαίνει ξανά στη ζωή του και χρησιμοποιεί τη μαγεία της για να βοηθήσει την οικογένεια να ξαναβρεί τη χαρά.

 
Υπόθεση Ταινίας:

Κυνηγημένος το έτος 1987, ο Bumblebee βρίσκει καταφύγιο σε μια μάντρα με παρατημένα αυτοκίνητα σε μια μικρή παραλιακή πόλη της Καλιφόρνια. Η Τσάρλι (Χέιλι Στάινφελντ), λίγο πριν κλείσει τα 18 και ενώ αναζητά τη θέση της σε αυτό τον κόσμο, ανακαλύπτει τον Bumblebee χτυπημένο και γεμάτο σημάδια. Καθώς η Τσάρλι τον επισκευάζει, συνειδητοποιεί ότι αυτό που έχει απέναντι της δεν είναι ένας συνηθισμένος κίτρινος Σκαραβαίος.

 
Υπόθεση Ταινίας:

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, τo ξύπνημα των ζόμπι απειλεί την ήσυχη πόλη του Little Haven, αναγκάζοντας την Άννα και τους φίλους της να τρέξουν, να παλέψουν και να… πετσοκόψουν προκειμένου να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι αγαπημένοι τους. Σύντομα, θα ανακαλύψουν πως κανείς δεν είναι ασφαλής σε αυτόν τον κόσμο και, καθώς τα πάντα καταρρέουν γύρω τους, θα αντιληφθούν πως μπορούν να εμπιστευτούν μόνο ο ένας τον άλλον.

 

Βρες την ταινία που σου ταιριάζει, σήκω από τον καναπέ και σπεύσε στο κοντινότερο σινεμά. Γιατί όπως είδες παραπάνω, επιλογές υπάρχουν πολλές! So... Πάμε Σινεμά Σήμερα