Παρακάτω θα βρείτε τις σημαντικότερες νέες ταινίες που προβάλλονται στους κινηματογράφους την προσεχή εβδομάδα:

 
Υπόθεση Ταινίας:

Απο το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel έρχεται ένα νέο κεφάλαιο των ηρώων που μπορούν να συρρικνώνονται: το ‘Ant-Man and The Wasp’. Μετά τα γεγονότα του ‘Captain America: Civil War’, ο Scott Lang (Rudd) παλεύει με τις συνέπειες των επιλογών, τόσο σαν σούπερ ήρωας όσο και σαν πατέρας. Καθώς πασχίζει να βρεί την ισορροπία ανάμεσα στο σπίτι του και τις υποχρεώσεις ως Ant-Man, συναντά ξανά την Hope van Dyne (Lilly) και τον Dr. Hank Pym (Douglas), οι οποίοι έρχονται με μια νέα επείγουσα αποστολή. Ο Scott θα πρέπει να ξαναφορέσει τη στολή και μαζί με την Σφήκα [The Wasp] θα εργαστούν με σκοπό την αποκαλύψη των μυστικών του παρελθόντος τους.

 
Υπόθεση Ταινίας:

Ο Victor βρίσκεται από έναν άνδρα να περιφέρεται μόνος και χτυπημένος στο κεφάλι. Μετά την απαραίτητη μεταφορά του στο νοσοκομείο, η αστυνομία προσπαθεί να μάθει από εκείνον τι του συνέβη. Με βοηθό την μητέρα του, μια διάσημη δικηγόρο, περιγράφει στην αστυνομία το χρονικό της απαγωγής του από έναν άνδρα. Η αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της απαγωγής, ενώ η μητέρα του Victor βάζει «λυτούς και δεμένους» για να κρατήσει όσο πιο μακριά γίνεται, τον φερόμενο ως δράστη. Τα πράγματα όμως αρχίζουν να παίρνουν άλλη τροπή καταλήγοντας σε μια απρόσμενη και δυσάρεστη έκπληξη για την Patricia.

 

Βρες την ταινία που σου ταιριάζει, σήκω από τον καναπέ και σπεύσε στο κοντινότερο σινεμά. Γιατί όπως είδες παραπάνω, επιλογές υπάρχουν πολλές! So... Πάμε Σινεμά Σήμερα