«Έρως ανίκατε μάχαν» Όλοι γνωρίζουμε τον διάσημο αυτό στίχο από την τραγωδία Αντιγόνη του Σοφοκλέους και όλοι ξέρουμε ότι σημαίνει «Έρωτα ανίκητε στην μάχη». Όλοι μας έχουμε ερωτευτεί έστω μια φορά. Κάποιοι ισχυρίζονται πως έχουν ερωτευτεί και περισσότερες φορές. Κανείς όμως δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει ο Θεός Έρως. Ξέρετε αυτό το φτερωτό αγγελάκι. Ο ισχυρός αυτός τοξότης που έχει στα χέρια του και στην φαρέτρα του όλη την δύναμη, βάζοντας τα με θεούς και με θνητούς.

Εμείς λοιπόν είδαμε και ξεχωρίσαμε τέσσερα μικρού μήκους βιντεάκια που έχουν να μας δείξουν πολύ όμορφες ιστορίες αγάπης, τις οποίες έχει τοξοβολήσει ο Έρως. Θα δούμε πως λειτουργεί το πρωτόκολλο του, τι γίνεται όταν δεν βρει τον στόχο και το τι συμβαίνει όταν όλα μπαίνουν στην θέση τους. Οι συντελεστές όλων των ιστοριών έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μας ταξίδεψαν για λίγο στην μεριά του Έρωτα και στα διαδικαστικά του. Μετά την θέαση όλων αυτών των ευτράπελων δεν μένει απ’ το να φωνάξουμε δυνατά «Εμπρός μαρς ερωτευτείτε».

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

Μαρία Ιωάννου

Μια συνήθεια είχα απο μικρή να βλέπω κάθε ταινία που παίζει στη T.V Τότε βλέπεις δεν είχαμε ούτε internet ούτε dvd. Και μόλις τις ξεκίνησα δε σταμάτησα στιγμή. Φίλοι μου γίνανε πολλοί και σκηνοθέτες και ηθοποιοί Tim Burton /Johny Depp/Gay Ritsie και αυτοί είναι μόνο η αρχή. Και επειδή αν αρχίσω να σας τα λέω δεν μου φτάνει ένα χαρτί Μπείτε στον Filmakia τα έχω γράψει όλα εκεί!