Σχετικά Με Εμάς

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο FILMAKIAS;

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον Filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ – DISCLAIMER

Η δημόσια παρουσίαση μουσικών δίσκων, τραγουδιών, ταινιών ή βίντεο, που γίνεται με κάθε επιφύλαξη, δεν παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα σύμφωνα με τη νομοθετική πράξη για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων [Section 107 Copyright Act 1976, Ν. 2121/1993 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει], που την επιτρέπει εφόσον γίνεται για λόγους όπως η κριτική, ο σχολιασμός, η ενημέρωση, η επιμόρφωση και η έρευνα, όπως στην προκειμένη περίπτωση που δεν αποβλέπει σε προσωπικό κέρδος ή όφελος, παρά μόνο να ενημερωτικούς λόγους που ορίζουν την καλή και έντιμη χρήση σύμφωνα με τα χρηστά ήθη. Εξάλλου το περιεχόμενο έχει αντληθεί από ελεύθερη χρήση στο διαδίκτυο. Όλα τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά στους δικαιούχους καλλιτέχνες, τους παραγωγούς και τις εκδότριες εταιρίες.

Αυτή η Ιστοσελίδα μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους ή αναφορές σε άλλες ιστοσελίδες που ανήκουν σε τρίτους, ο έλεγχος των οποίων δεν ανήκει στο www.filmakias.gr. Τέτοιου είδους σύνδεσμοι προσφέρονται αποκλειστικά για λόγους διευκόλυνσης και πληρέστερης ενημέρωσης. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούνται για εμπορικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς, δεν έγινε αλλαγή, μετασχηματισμός ή προσθήκη, έντυπη αναδημοσίευση, ή αναμετάδοση σε μέσα επικοινωνίας.

Ομοίως, πρόσβαση στην Ιστοσελίδα filmakias.gr μπορεί να επιτευχθεί και μέσω συνδέσμων που θα βρείτε στις ιστοσελίδες τρίτων. To filmakias.gr, δεν εγγυάται ούτε δίδει οποιαδήποτε υπόσχεση για τον βαθμό ενημέρωσης, την ακρίβεια ή την πληρότητα των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτές τις ιστοσελίδες και δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια ήθελε τυχόν προκληθεί από το περιεχόμενο ή τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτές.