Οι Michael Fassbender και David Sandberg έκλεισαν για να πρωταγωνιστήσουν στην καινούρια κωμωδία δράσης Kung Fury, με τον Sandberg να σκηνοθετεί και να έχει θέση παραγωγού μέσω της Laser Unicorns. Η ταινία θα έχει ως βάση το μικρού μήκους με το ίδιο όνομα και φυσικά ο David Hasselhoff θα έχει ρόλο στην ταινία, κάτι που ήταν αναμενόμενο. Οι David Katzenberg, Seth Grahame-Smith και Aaron Schmidt θα είναι παραγωγοί και η ταινία μάλλον θα αποτελεί sequel με τα γυρίσματα να γίνονται το καλοκαίρι. Η υπόθεση θα διαδραματίζεται στο 1985 με το Miami να είναι ασφαλές λόγω του Kung Fury, ο οποίος είχε ήδη κερδίσει τον Kung Fuhrer, Adolf Hitler. Ο Philip Westgren της B-Reel Films και ο Conor McCaughan θα είναι παραγωγοί.

Ο Michael Fassbender μετά το σχετικά αποτυχημένο Assassin’s Creed, μέσα στο 2017 είχε το Alien: Covenant και τα μικρού μήκους Alien: Covenant – Prologue: Last Supper, Alien: Covenant – Meet Walter, Alien: Covenant – Prologue: The Crossing, Alien: Covenant – Phobos και Alien: Covenant – Advent αλλά και τις ταινίες Song to Song και The Snowman. Για το 2018 έχει έτοιμο το X-Men: Dark Phoenix όπου θα επιστρέψει για τέταρτη φορά στο ρόλο του Magneto.

Πηγή: Deadline.com
Μετάφραση: gtvs.gr

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;

Σχετικες Αναρτησεις