Ο filmakias.gr ως υποστηρικτής επικοινωνίας κληρώνει 10 προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε δωρεάν την ταινία που επιθυμείτε στο 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης!

Για να μπείτε στη κλήρωση επισκεφτείτε της σελίδα του Filmakias στο facebook και δηλώστε συμμετοχή στα σχόλια της αντίστοιχης φωτογραφίας. Καλή επιτυχία σε όλους!

 

Οι συμμετοχές ολοκληρώνονται Σάββατο (5/11) το βράδυ και οι 10 νικητές θα ανακοινωθούν την Κυριακή (6/11).

tiff-diagonismos-57_01

Οι 10 νικητές θα λάβουν από μία πρόσκληση για να παρακολουθήσουν δωρεάν, μια ταινία της αρεσκείας τους από το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Οι νικητές μπορούν να παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους έχοντας μαζί τους αποδεικτικό της ταυτότητάς τους.
Σημείο παραλαβής: Πωλητήριο / Festival Shop (είσοδος Αποθήκης Γ, Λιμάνι Θεσσαλονίκης)
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Κυριακή 6​/11 έως ​Σάββατο​ 1​2​/11, από τις 10:00 έως τις 24:00

Σημειώστε παρακαλώ ότι οι προσκλήσεις προβολών εξαργυρώνονται μόνο για προβολές της ίδιας ημέρας (η πληροφορία αυτή αναγράφεται και πάνω στην πρόσκληση). Η ισχύς της πρόσκλησης δεν επηρεάζεται από την ημέρα παραλαβής. Δηλαδή, οι νικητές μπορούν να εξαργυρώσουν την πρόσκλησή τους οποιαδήποτε ημέρα της διοργάνωσης για προβολή της ίδιας ημέρας, ανεξάρτητα από το πότε παρέλαβαν την πρόσκλησή τους.

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;

Σχετικες Αναρτησεις