Μετά από πολλές φήμες και προβλέψεις περί του νέου σκηνοθέτη της 25ης ταινίας του διάσημου franchise, επιβεβαιώθηκε πως τελικά το project θα το αναλάβει ο βραβευμένος με όσκαρ, Danny Boyle. O τελευταίος είναι σκηνοθέτης μερικών μεγάλων επιτυχιών, όπως του «Trainspotting», «The Beach», το «28 Days Later», το «Sunshine», το οσκαρικό «Slumdog Millionaire» και τα «127 Hours», «Trance», «Steve Jobs» και πιο πρόσφατα το «T2 Trainspotting».

Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον σκηνοθέτη στην πρεμιέρα της νέας του τηλεοπτικής σειράς «Trust», αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Αυτή τη στιγμή εργάζομαι πάνω σε μια ταινία που έχει γράψει ο Richard Curtis και όλα εξαρτώνται απο αυτό. Ελπίζουμε πως θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα σε 6 με 7 εβδομάδες και θα έχουμε ολοκληρώσει το φίλμ στο τέλος του χρόνου. Αν και εφόσον πάνε όλα καλά, τότε θα είμαι έτοιμος να δουλέψω μαζί με τον σεναριογράφο John Hodge στην νέα ταινία του Bond.»

Το νέο φίλμ του «James Bond» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2019.

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;

Σχετικες Αναρτησεις