Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Danny Boyle («Trainspotting») από την σκηνοθεσία της επόμενης ταινίας του James Bond, η Eon Productions και η MGM έπρεπε να βρουν (μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα) έναν ικανό αντικαταστάτη. Το έκαναν πράξη ανακοινώνοντας τον Cary Fukunaga ως τον νέο σκηνοθέτη του «Bond 25».

Ο σκηνοθέτης (του οποίου το Maniac με τους Emma Stone και Jonah Hill έγινε διαθέσιμο σήμερα στο Netflix) είναι γνωστός για την πρώτη σεζόν του True Detective και το Beasts Of No Nation του 2015.

Εκτός απο την αλλαγή στη θέση του σκηνοθέτη, η νέα ταινία του 007 θα αλλάξει και σενάριο, καθώς οι παραγωγοί Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, απέρριψαν το σενάριο του John Hodge («Trainspotting») και επέλεξαν για μια ακόμη φορά να συνεργαστούν με τους Neal Purvis and Robert Wade («Quantum of Solace», «Skyfall», «Spectre»).

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες την ημέρα των ερωτευμένων (14 Φεβρουαρίου) του 2020.

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;

Σχετικες Αναρτησεις