Καλή κινηματογραφική εβδομάδα αγαπητοί αναγνώστες του filmakias.gr. Ο καιρός της πρώτης παρέλασης έφτασε, οι προπονητές που έχουν παραμέινει στις θέσεις τους ευχαριστούν την τύχη τους, οι προπονητές της κερκίδας ακονίζουν τα δόντια τους, και επειδή το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αργεί καμμιά δεκαρία μέρες, εμείς θα συνεχίσουμε την αγαπημένη μας συνήθεια και θα … ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ!

 

Doctor Strange

Η πολυαναμενόμενη ταινία του σύμπαντος της Marvel με τον Benedict Cumberbatch να υποδύεται τον Dr. Stephen Strange, ο οποίος έπειτα από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα κατά το οποίο χάνει την κίνηση των χεριών του, αποτυγχάνει να βρει λύση στην κλασική ιατρική και στρέφεται σε εναλλακτικές μορφές θεραπείας, γνωρίζοντας έναν τελείως νέο κόσμο στον οποίο αποκτά μια σειρά από δυνάμεις ικανές να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας…Αναμφίβολα η -μοναδική- ταινία της εβδομάδας!

 

Προβάλλονται ήδη…

The Accountant, η ιστορία ενός ευφυούς λογιστή ο οποίος με βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο, κρατάει τα βιβλία μερικών από τις πιο επικίνδυνες εγκληματικές οργανώσεις! Σε σκηνοθεσία Gavin O’ Conor, με τους Ben Affleck, Anna Kendrick και J.K. Simmons. (Διάβασε την κριτική του Νάσσου Ζώτη) Julieta, η τελευταία κατά σειρά ταινία του Pedro Almodovar που μας εντρυφεί στον πόνο της απώλειας και τις επιπτώσεις που έχει στην ζωή των ανθρώπων που μένουν πίσω… Ouija: Origin of Evil, η συνέχεια του μεταφυσικού θρίλερ του 2014 που μας μεταφέρει στο 1965, εκεί που μια χήρα και οι κόρες τους πραγματοποιούν συνεδρίες επίκλησης πνευμάτων! Pete’s Dragon, μια ταινία της Disney, από τους δημιουργούς του Βιβλίου της Ζούγκλας, με τους Bryce Dallas Howard και Robert Redford. Middle School: The Worst Years of My Life, ή αλλιώς ο Ferris Bueller συναντά το «Μόνος στο Σπίτι, σε μια διασκεδαστική teenage ταινία που θα σε κάνει να χαλαρώσεις.

 

Inferno, βασισμένο στη σειρά βιβλίων του Dan Brown με ήρωα τον καθηγητή του Harvard, Robert Langdon, το Inferno αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου best seller, με σκηνοθέτη -και πάλι- τον Ron Howard (που είχε επίσης σκηνοθετήσει και τα DaVinci Code και Illuminati) και πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας ελληνάρα Tom Hanks να επιστρέφει στον ρόλο του διακεκριμένου πανεπιστημιακού. (Διάβασε την κριτική του Νάσσου Ζώτη) The Girl On The Train, ένα ψυχολογικό θρίλερ, βασισμένο στο βιβλίο της Πόλα Χόκινς, με την Emily Blunt. Don’t Breathe, ένα θρίλερ που μας παρουσιάζει την ιστορία 3 νέων, οι οποίοι προκειμένου να ξεφύγουν από την μίζερη ζωή τους σε μια θλιβερή κωμόπολη, ξεκινούν μια σειρά από ληστείες προκειμένου να συγκεντρώσουν τα απαιτητά για την φυγή τους χρήματα, βάζοντας την ζωή τους σε κίνδυνο. (Διάβασε την κριτική του Στάθη Νικολαΐδη)

 

Βρες την ταινία που σου ταιριάζει, σήκω από τον καναπέ και σπεύσε στο κοντινότερο σινεμά. Γιατί όπως είδες παραπάνω, επιλογές υπάρχουν πολλές! So…

Πάμε Σινεμά Σήμερα

Παρακάτω θα βρείτε τις σημαντικότερες νέες ταινίες που προβάλλονται στους κινηματογράφους την προσεχή εβδομάδα:

 

Βρες την ταινία που σου ταιριάζει, σήκω από τον καναπέ και σπεύσε στο κοντινότερο σινεμά. Γιατί όπως είδες παραπάνω, επιλογές υπάρχουν πολλές! So... Πάμε Σινεμά Σήμερα